sponsorer

Klicka på loggorna för att komma till respektiva hemsida

Platzer-logo (1).png
Göteborgs bästa Platzer


Vill du komma till en arbetsplats där du får göra skillnad? Som ett av Göteborgs största kommersiella fastighetsbolag har vi möjlighet att påverka och bidra till vår stad. Därför har vi bestämt oss. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. 


Det vi gör, är vi bäst på. Vår affärsidé är att skapa värde genom att äga och utveckla kommersiella fastigheter i Göteborgsområdet. Lika viktigt är värdet vi får genom att få känna stolthet för Göteborg och att få vara med om att utveckla en stad där människor trivs.


Här kommer du varje dag till en arbetsplats där du får göra skillnad, för dig själv, för dina kollegor och för Göteborg. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Bäst på Göteborg, bäst för Göteborg. Helt enkelt Göteborgs bästa Platzer.

wastbygg.nya.il.png
Wästbygg Gruppen är ett entreprenad- och projektutvecklingsbolag som är verksamt på de mest expansiva marknaderna i Sverige.
 

Vi bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar.

 
Företaget grundades 1981 i Borås. Idag finns egna kontor även i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Helsingborg och Varberg samt via koncernbolaget Logistic Contractor i Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.