top of page

sponsorer

Klicka på loggorna för att komma till respektiva hemsida

Platzer-logo (1).png
Göteborgs bästa Platzer


Vill du komma till en arbetsplats där du får göra skillnad? Som ett av Göteborgs största kommersiella fastighetsbolag har vi möjlighet att påverka och bidra till vår stad. Därför har vi bestämt oss. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i. 


Det vi gör, är vi bäst på. Vår affärsidé är att skapa värde genom att äga och utveckla kommersiella fastigheter i Göteborgsområdet. Lika viktigt är värdet vi får genom att få känna stolthet för Göteborg och att få vara med om att utveckla en stad där människor trivs.


Här kommer du varje dag till en arbetsplats där du får göra skillnad, för dig själv, för dina kollegor och för Göteborg. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Bäst på Göteborg, bäst för Göteborg. Helt enkelt Göteborgs bästa Platzer.

BRA_group_svart platta_v1_.png

BRA-koncernen utför allt från större totalentreprenader och helhetsåtaganden till mindre byggserviceuppdrag samt fastighetsexploatering och förvaltning.
Vi sysselsätter i dag cirka 400 personer och har en omsättning på cirka 4,8 miljarder kronor.

 

Vi på BRA är relationsbyggare – både internt och externt. Vi arbetar därför alltid efter våra fyra ledord: Gemenskap, glädje, kreativitet och kompetens. Genom dessa skapar vi en trivsam och inbjudande arbetsplats för medarbetare och beställare, som vi alltid strävar efter att uppnå. BRA-andan genomsyrar alltid vår inställning, vårt beteende och företagskultur, och genom den säkerställer vi att vi är en välkomnande och attraktiv arbetsplats som alla kan känna stolthet över att vara anställda hos. Tillsammans är vi BRA!

 

Vår målsättning är att genom affärsmässighet, kompetens, korta beslutsvägar och engagerade medarbetare ge våra kunder en slutprodukt som uppfyller kundens förväntningar. Samtidigt sätter vi stor vikt i att arbeta med innovativa lösningar för att utveckla framtidens byggbransch, både vad gäller hållbarhet och teknik.

bottom of page